Nieuwe slachtoffers

Home / meubels / Nieuwe slachtoffers

Weer een hele stapel werk.

De afgelopen tijd heb ik weer een hoop objecten verzameld die nu liggen te wachten op een pimpbeurt. Meestal loopt het niet zo storm met de spulletjes omdat ik  mijzelf een maximale prijs opleg voor ik begin te shoppen in de kringloop of op marktplaats. En ik merkte dat het bedrag dat men tegenwoordig wil hebben voor zijn oude spulletje flink aan het oplopen is. Soms vind ik het waard, maar meestal denk: mensen ik kan er wat moois van maken maar wat je nu aanbiedt is in wezen toch echt nog troep en daar ga ik niet de nieuwprijs voor betalen. Vooral de kringloopwinkel bij ons in de buurt biedt de spullen aan voor veel te hoge prijzen. Maar zo vlak voor de vakantie merk je op marktplaats: men wil er nog snel even vanaf. Dus zie hier een superleuke schommelstoel die je kunt inklappen, een vitrinekastje, een krukje (en een die al jaren bij mij in huis staat, maar samen krijgen ze een nieuwe look zodat ze bij de rest van de slaapkamer passen)en een oude kist. Daarnaast ben ik nog steeds bezig met 2 kasten in huis en gaat het project gehaakte kussenhoezen gestaag veder. Zie hier de aanwinst van de afgelopen tijd.


Geef een reactie

Your email address will not be published.