Leuke winkeltjes

Home / Kinderen / Leuke winkeltjes

Woodstock

Zoals ik al had geschreven zijn we weer even wat dagen op Terschelling geweest. Een vakantie in het buitenland zat er nog niet in aangezien ik nog aan het herstellen ben van de zwangerschapsvergiftiging. Toch fijn als je schoonouders dan een heerlijk plekkie in de duinen bezitten waar je even tot rust kan komen. Naast genieten van de mooie natuur heb ik natuurlijk ook weer even een bezoek gebracht aan mijn favoriete winkeltjes daar. Deze keer Woodstock. De naam zegt het eigenlijk al een winkeltje met wat hippie achtige kleding. Maar ook hele mooie tassen en soms schoenen. Maar waar het winkeltje voor mij echt in uit blinkt zijn de kindervestjes. Ze hebben super schattige gebreide vestjes in de meest vrolijke kleuren. En de meeste hebben een geweldige punt must. Mochten wij in de toekomst weer een kindje krijgen dan word er zeker zo’n vestje aangeschaft. Deze keer hebben we er een gekocht voor mij zwager en schoonzus. Zij verwachten een kleintje in september. Ik heb geen foto van dat vestje want dan weet iedereen meteen wat het word maar ik heb even een ander schattig exemplaar op de foto gezet. Zeg nou zelf een baby in dit vestje is toch gewoon om op te vreten. En ze zijn ook nog eens lekker warm en van wol gemaakt die niet kriebelt.


Geef een reactie

Your email address will not be published.