Leuke winkeltjes

Home / Kleding / Leuke winkeltjes

OverZee
Ik vond het wel weer tijd voor een blog over een leuk winkeltje. Het is er weer een van Terschelling. Deze keer een stukje over OverZee. In dit winkeltjes verkopen ze hele mooie kleding. Vooral de jurkjes maken mij hebberig en niet onbelangrijk de kwaliteit is er ook naar. Maar ze hebben ook leuke accessoires voor in huis en om je outfit op te leuken. Deze keer heeft mijn lieve man mij getrakteerd op een prachtig jurkje. Ik ben altijd al dol geweest op van die Chinese jurkjes, maar door de hals lijn werd ik er altijd zo pompeus van. Nu ik behoorlijk wat kilo’s ben kwijt kan ik het eindelijk hebben. Ik heb dus maar besloten dat de kilo’s er niet meer aan mogen en het jurkje uitgekozen. Binnenkort komt er weer een ander winkeltje aan de orde.

Het jurkje.

Geef een reactie

Your email address will not be published.