Nieuwe slachtoffers

Home / Nieuwe slachtoffers / Nieuwe slachtoffers

De Kringloop

Een tijdje geleden schreef ik dat ik wat teleurgesteld was in de kringloop hier bij ons in de buurt. Ik vond de prijzen nl veel te hoog. Maar laatst liep ik er weer eens binnen omdat ik twee prachtige schalen zag. En wat bleek de prijs viel mee. Ik besloot ze mee te nemen. Ik heb leuk servies thuis maar bij een etentje heb ik eigenlijk nooit mooie schalen waar ik de groentes e.d. in kan serveren. Binnenkort zal ik ideeen geven voor mooi gedekte tafel. Verder viel mijn oog een een heleboel kleine dieren figuurtjes. Ik dacht gelijk aan het voorraadbussen concept en besloot dat ik er 4 mocht uitzoeken. En nog wat fotolijstjes ze zijn wat beschadigd, maar niks wat niet te fixen valt met een spuitbus.

De buit

Geef een reactie

Your email address will not be published.