Lampen

Home / Cadeautjes / Lampen

Lampje Pimpen

Laatst kocht ik in de uitverkoop ergens een heel goedkoop groen lampje, leuk ding maar wel en beetje simpel. 


Op een rustig morgen ben ik mijn lade met kantjes, lintjes en strikjes in gedoken en ben lekker creatief bezig geweest met textiellijm. Ik heb gelijk zin gekregen om nog meer simpele kapjes aan een transformeer sessie te onderwerpen. Ik zou zeggen laatje energie de vrije loop, loop op de markt een keer niet de fornituren kraam voorbij, maar neem er eens een kijkje. Ook bij de Hema, Xenos, Action en de Blokker liggen tegenwoordig leuke dingetjes om je oude mooie maar simpele kapjes mee te pimpen.Ben je bang voor de brandveiligheid neem dan een led-lamp en spuit je kap na de pimpbeurt dan in met brandvertragende spray. Veel plezier


Geef een reactie

Your email address will not be published.