Feesten

Home / bloemen / Feesten

Kuikentjeskrans

Nieuwe feestdag, nieuwe feestkrans op de voordeur. Pasen deze keer, ik heb gekozen voor een groene moskrans. Je kan hem zelf maken door een kale krans bij de bloemenwinkel of tuincentrum te kopen. Dit doe je door plakken mos met draad rondom de krans te bevestigen. Ik heb gewoon een kant-en-klare krans gekocht omdat het een stuk goedkoper was dan zelf met losse mos aan de slag te gaan.

Verder had ik overal (tuincentrum, bloemenwinkel en supermarkt, je vindt ze echt overal) kleine kuikentjes gekocht, heel veel gele en voor de afwisseling een paar gekleurde. Voor een speels effect heb ik onderaan de krans het zwaartepunt gemaakt. En dan naar boven toe steeds minder kleine kuikentjes bevestigd. Hoe ik ze heb vastgemaakt: ik heb steeds lusjes om de pootjes gemaakt met een klosje naaigaren en op die manier alle kuikentjes bevestigd. Een groenlint aan de bovenkant om aan de deur te bevestigen, en de voordeur voldoet weer aan het jaargetij.


Vrolijk Pasen.Geef een reactie

Your email address will not be published.