Feesten

Home / bloemen / Feesten

Paasboom

Naast een krans op de voordeur hebben wij ook een paasboom in de huiskamer staan. En is pasen, de enige tijd van het jaar dat er snoep in de woonkamer ligt, ja de paastijd is bij ons geen tijd om aan je figuur te denken. Dat doen we de rest van het jaar wel weer. Heerlijk die paaseitjes.

Ik heb nog geen boom met zelfgeknutselde versiering. Is ieder jaar weer de bedoeling, maar ieder jaar is pasen weer sneller aangebroken dan gedacht. Dus ook dit jaar de gedachten, volgend jaar ga ik zelf leuke konijntjes en kuikentjes knutselen. Maar dit jaar doen we het nog met de verzamelde figuurtjes van de afgelopen jaren. Wat ik leuk vind is om voor de takken niet alleen de gebruikelijke krulhazelaar te gebruiken. Maar ook iets van een bloesem, zodat er vrolijke bloemen tussen zitten. Als je de takken een week of drie voor pasen in huis haalt heb (wanneer de knoppen nog niet zijn uitgekomen), heb je met passen het mooiste effect.

Dit jaar heb ik ook de appeltjes die ik voor de kerst had gekocht er bij gestopt omdat ik het groen er wel goed bij vond passen. 

Heerlijk het voorjaar is weer in huis, nu het weer nog. Ik ben klaar met de sneeuw en ik heb echt geen zin in A white Easter.
Geef een reactie

Your email address will not be published.