Kransen

Home / Feesten / Kransen

Halloween

ondanks dat er de laatste maanden van 2013 vrij weinig uit mijn handen kwam, bleef het project: altijd een krans op de voor deur door gaan. Zo ook met Halloween.

Hoe heb ik deze krans gemaakt?

ik heb 150 cm stof van 100 cm breed in stoken van 5 cm bij 50 cm gescheurd. De stof was een organza met Halloween figuren er op. Al deze stroken heb ik vervolgens om een basis krans van stro geknoopt. Op zo een manier dat langs de buitenrand van de “ring” alle knoppen zatten. waardoor de rest van de stof als een soort van rokje om de krans heen zat. Verder had ik bij een winkeltje met decoratie materiaal wat spinnen en andere Halloween vormpjes gekocht en de krans daar mee af gemaakt. Simpel maar wel effectief.

Geef een reactie

Your email address will not be published.