Gebruiksvoorwerpen

Home / Cadeautjes / Gebruiksvoorwerpen

Bescherming voor een prematuur

Een opdrachtgever van mijn man, waar hij ook nog eens heel goed mee op kan schieten waardoor wij ook af en toe prive mee afspreken. Verwachten samen met zijn vrouw hun eerste kindje in oktober, groot was dan ook de schrik toen wij begin september hoorde dat hun kleine knul er al was. Hun zoontje kwam 9 weken te vroeg, uit ervaring weten wij hoe spannend het de eerste weken is, maar ook als ze wat ouder zijn. In een eerder blog vertelde ik al over een zonne-, wind en regenscherm dat ik ooit had gemaakt voor onze premature dochter. En de reden van het maken van dit schermpje. Vandaar dat mijn man vroeg of ik er ook 1 wilde maken voor de zoon van zijn opdrachtgever. Deze keer ging ik dus niet alleen maar samen met de husband opzoek naar een leuke stof. De stoffenwinkel vlakbij ons huis verkoopt al een tijdje super leuke stoffen van Michael Miller. Het zijn echt waanzinnig mooie, liever en gewoonweg uber cute stofjes, die ook nog eens bestand zijn tegen de 60 graden was. Heel handig voor kleine kinderen dus. Ons oog viel eigenlijk meteen op een stof die voor de schermpjes heel geschikt was, voor kinderkleding zou ik het een iets lastigere stof vinden. Er bevind zich nl een klein tafereeltje af op de stof. We waren allebei opslag verliefd, ja zelfs mijn man.

Deze stof heet: Nuts for dinner.

Naast deze mooie stof heb ik nog een groene stof voor de achterkant gebruikt, een rood met witte stipjes biaisband en een groenlint. De hele werkbeschrijving kan je na lezen in het vorige blog.

Over het eind resultaat ben ik zelf zeer tervreden, er ligt nog een schermpje klaar met een vergelijkbare stof van Michael Miller. En er staat ook nog een blog in de steigers met een ander leuk stofje. Want ja niet iedereen heeft de zelfde smaak en voor kleine Alex heb ik een iets andere style gekozen. Voor nu rest mij enkel de foto’s met het eind resultaat van het eekhoorn-schermpje.

Op de foto’s die wij van de jonge ouders kregen zagen we
dat hij mooi paste bij de rode Bugaboo

Geef een reactie

Your email address will not be published.