Kinderen

Home / Cadeautjes / Kinderen
Kabouters tegen de zon

Ik hoop niet dat het saai word maar de ouders zijn zo blij met de zonneschermpjes dat ik tegenwoordig voor iedere baby die word verwacht in onze omgeving er 1 maak. Zo ook voor de dochter van mijn beste vriendin. Een paar weken geleden liet ik al een sneak preview zien van dit schermpje. Het was nl 1 van de cadeautjes uit het 10 dagen pakket voor de ouders van Merel. Dit schermpje heb ik gemaakt van een stofje van het door mij zo geliefde merk Michael Miller Fabrics. Heel veel uitleg zet ik dan ook niet neer in dit blog, want de uitleg kan je  hier vinden, maar het geeft zo langzamerhand wel een leuk overzicht van wat een ander stokje wel niet doet en hoe makkelijk het dus is om iets naar je eigen style te transformeren.
Zelf vind ik dit trouwens wel 1 van de leukste, dat komt natuurlijk door het super cute stofje en omdat deze voor een meisje was en ik dus inplaats van een sierrandje van biaisband een leuk kantje heb gebruikt.

En zo ziet hij er uit in het gebruik op de kinderwagen tijdens een heerlijk zonnige dag.Geef een reactie

Your email address will not be published.