Speelgoed

Home / Accessoires / Speelgoed
Ariel
Drie weken geleden plaatste ik de uitleg voor een Prinssesen-verkleed-vlecht. Het was niet mijn eerste vlecht. De Ariel vlecht voor nichtje Yinthe was de eerste vlecht en de aanleiding voor een aantal meer. Want ja toen de andere deze vlecht zagen schroomde ze niet om de wensen voor hun eigen verjaardag door te geven. 

Maar voor nu eerst de vlecht van Yinthe. De kleine waterrat gaf een zeemeerminnen verjaardagsfeestje, en het leek mij daarom leuk om haar een vlecht van haar favoriete Disney prinses Ariel te geven.

Ik vond bij de Zeeman een mooie kleur rood/oranje die wel erg goed past bij Ariel. ik was ook opzoek naar schelpjes maar binnen het tijdsbestek dat ik had kwam ik ze niet tegen. Waarschijnlijk was het schelpjes seizoen net voorbij, want ik vond ze niet bij de gebruikelijke winkels. Ik had fanalen gehaald maar uiteindelijk gekozen voor de mintgroene versiering-tjes: Een satijnlint voor de strik aan de onderkant en nog 1 voor bovenaan. Een elastisch biaisband met glitters als soort van diadeem. Een paar knoopjes met een edelstenen look voor op de vlecht. En Twee exotische bloemen uit het haarspullenschap. 

Ik heb met alles dat ik had een beetje gekeken wat het leukste resultaat gaf en het beste aansloot bij Ariel. wil je een andere look dan kies je weer voor andere kleuren en spulletjes.

Ik heb met alles dat ik had een beetje gekeken wat het leukste resultaat gaf en het beste aansloot bij Ariel. wil je een andere look dan kies je weer voor andere kleuren en spulletjes.

Met kerst was tante kerstvrouw even langs geweest bij de kledingzaak met de laatste mode voor meerminnen.  En deze Ariel gaat geheel volgens de laatste onderwater trends gekleed. Wat een schat is het niet

Geef een reactie

Your email address will not be published.