Speelgoed

Home / Accessoires / Speelgoed
Rapunzel

Al eerder plaatste ik de uitleg voor een prinssen vlecht. Voordat ik de vlecht van de tutorial heb gemaakt had ik er al een paar gemaakt, de Rapunzelvlecht voor mijn oudste nichtje Ninouk bijvoorbeeld en de Ariel variant van nichtje Yinthe die ik jullie al eerder heb laten zien. Voor de Rapunzel-vlecht heb ik extra veel wol gebruikt zodat ik echt het Rapunzel effect kon krijgen. Nou heeft rapunzel natuurlijk heel heel heel lang haar, maar om nog een beetje leuk speelbaar exemplaar te krijgen heb ik hem tot aan de vloer gemaakt voor Ninouk.  


En voor een een iets feestelijker effect vlocht  ik er een bol lila doorheen. Verder een aantal lila satijnen roosjes die je in vrijwel iedere fourniturenzaak kan vinden en lila lint. Samen met de Rapunzel jurk die een paar weken na haar verjaardag onder de kerstboom lag is ze voor mij toch de allermooiste Rapunzel van het land. 

 

Geef een reactie

Your email address will not be published.