Ff tussendoor

Home / Ff tussendoor / Ff tussendoor
Ff tussendoor

Kink in de kabel

Begin mei 2017, ik was wat grieperig. Na een paar dagen werd ik steeds zieker, en uit eindelijk ben ik bijna 2 weken in het ziekenhuis terecht gekomen. een Kinderziekte, ik bespaar jullie de details maar volgens mij heten ze kinderziektes omdat je ze beter kan krijgen als kind. Een complicatie die ik erbij kreeg was een dikke rechterpols en geen gevoel in 2 van de 5 vingers aan deze hand. En zelfs nu ik dit schrijf is het gevoel nog niet geheel terug, het maakt het creatief bezig zijn behoorlijk lastig. Mijn hoofd loopt over van de ideeën maar mijn handje wil niet echt. Voor de gelegenheid zingen Veere en ik dan ook een aangepaste versie van de kop van de kat is jarig. 

Ik baal behoorlijk dat hippe-huisvlijt al die tijd stil heeft gelegen maar ik moest echt ff dopadem komen. Ik heb wel een ideeen blog geschreven maar erg lang kon ik ook niet achter de laptop zitten. Ik ben nu weer voor 90% terug en ga weer lekker aan de slag. Morgen eerst het ideeën blog en dan. Nieuwe werkbeschrijvingen en tips. Ik weet niet of iedere week gaat lukken, aangezien de vingers nog gedeeltelijk een eigen leven leiden, maar ik heb er weer zin in en ga de komende maanden lakker aan de slag.

We hebben wel een leuke zomer gehad, hier waren we naar Blijdorp.
Nog wel met beperkingen en een pips koppie.
Maar heel happy met man en kindGeef een reactie

Your email address will not be published.